Ga naar de inhoud

BlueM goes Green!

Een lunchlezing met vegan voedsel, een petitie met meer 2000 handtekeningen voor een groenere politie en een fietstocht met Liesbeth Huyzer (korpsleiding); het kon ons niet groen genoeg op Duurzame Dinsdag.

Wanneer is een bijeenkomst een succes? Als er meer mensen dan zitplaatsen zijn? Als bijna iedereen blijft hangen om na te praten? Als de vervolgafspraken dezelfde dag nog worden gemaakt? De lunchlezing gisteren op de Nieuwe Uitleg had het allemaal.

Was het Jelmer Mommers met zijn heldere verhaal over wat we wél kunnen doen tegen de opwarming van de aarde, Lisa goes Vegan met waanzinnig lekker eten (veel dank aan onze eigen sterkok Vince!) of de overhandiging van ruim 2000 handtekeningen aan de korpsleiding? Waarschijnlijk allemaal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de officiële aftrap van het Knooppunt Duurzaamheid (ideeën? Neem contact op via Agora) en de lancering van het filmpje over het groenste basisteam van Nederland (say what?). O ja bijna de appels vergeten die ondanks hun deukje (duurzamer wordt het niet) op meer dan tien politielocaties met smaak werden verorberd. En de kleine oogjes van de BlueM’ers die Liesbeth Huyzer in alle vroegte op de fiets van huis haalden om haar bij te praten over een duurzamere politie? O wacht, dat vertelden we al…

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *