Ga naar de inhoud

Cop2000: de beste nummers én mooiste politieverhalen

Top2000? Cop2000! Op 22 december organiseert de politie de Cop 2000 Live. In deze muzikale countdown hoor je welke liedjes politiemensen een warm hart toedragen én welke mooie politieverhalen er bij die nummers horen. Het eerste uur wordt gepresenteerd door niemand minder dan dj’s Dennis Ekelschot en Paul Rabbering. Ja echt.

En dat is natuurlijk nog maar het begin. Gedurende de dag nemen Kool & The Kemp het stokje over (ja er is ook iets te winnen) en draaien raddraaiers Guido en Wilfred aan het Rad van waardering. Zo leer je de gasten weer van een hele andere kant kennen. Het laatste uur kun je je muzikale krachten meten in de Cop2000 quiz. Win jij de George Beker 2021?

De Cop2000 wordt van 9.00 en 17.00 uur live uitgezonden vanuit het Nederlands veteranen instituut in Doorn bij Stichting WEP en wordt mede mogelijk gemaakt door BlueM

En ook: in de aanloop naar de Cop 2000 én tijdens de uitzending op 22 december gaan we geld inzamelen voor een goed doel: een herstelsportreis voor chronisch zieke collega’s.  Doneer jij ook? Politierenners en roeiers rennen en roeien de 22e in ieder geval bijna live de studio in. Luister, kijk en geniet mee!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *