Ga naar de inhoud

Cop2000: draag bij aan het goede doel!

De Cop2000 staat natuurlijk in het teken van muziek. Maar dit jaar is er meer: in aanloop naar het live evenement en op de dag zelf zamelen we geld in voor een goed doel: een herstelsportreis voor chronisch zieke collega’s.

Met deze reis gaan 20 collega’s een week lang varen op een traditioneel zeilschip in de Schotse wateren. De Nederlandse Politie Sportbond (NPSB) organiseert de reis. Maak jij deze reis mede mogelijk?

Wat jij kan doen
Bewegen draagt bij aan herstel. Kom jij in beweging voor onze collega’s? Ga op 22 december of in de weken daarvoor 2 uur fietsen, hardlopen, wandelen, schaatsen, spinnen of wat dan ook en laat je sponsoren. Ons doel: 1000 politiemensen in beweging krijgen en samen €25.000 euro ophalen. Lees hier meer over de doneeractie.
Zie je het bewegen niet zitten of heb je er even geen gelegenheid toe? Gewoon doneren mag natuurlijk ook.

BlueM in actie
BlueM komt natuurlijk ook in actie de 22e december. Met ons gelegenheids-BlueMovement-team willen we zoveel mogelijk geld ophalen. Doe je ook mee? We houden je op de hoogte!

Bekijk hieronder het promofilmpje van het goede doel.

 

Heb jij twee uur bewogen of een andere actie op touw gezet? Mail een foto of filmpje naar congressen.cm@politie.nl  en we zetten het op de actiesite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *